Open

"Blå tiger efter stormen" - blå fineliner på A2 


Den blå tiger lå udmattet i skovlysningen. Legen var slut, tiden var gået, og pludselig kom mørket og stormen, der ruskede i trætoppene, så grene og blade væltede ned. Det kom bag på den blå tiger, der i raseri smadrede sit bedste legetøj, og det fortrød den nu så bitterligt. Den havde et voldsomt temperament, men det var nødvendigt for at kunne overleve i skoven. Det var ikke tit man fik et glimt af den, for dens stribede pels var den perfekte camouflage, og følte den sig iagttaget, stoppede den op og stod ganske stille, kun øjnene glimtede skarpt. Man skulle ikke komme for nær, for tigre er rovdyr, selvom de er kærlige og legesyge det meste af tiden.  

Open

"Eventyret om den største måne" - blå fineliner og farveblyant


Der var engang en blå tiger og en blød bamse. Der var også mange andre dyr, både små og behårede og store og skællede, ja, mange flere slags var der. Luften svirrede af insekter og fugle og fra himlen dalede menneskelignende væsner med vinger elegant på vindens blide strømme. Månen, den største nogensinde, oplyste det hele, stjernenes svage lys blev overdøvet af de sitrende, elektriske månestråler. 

Bamsen holdt beskyttende tæppet om tigeren, der rystede let, for natten var ikke varm som den lange sommerdag havde været, og de måtte stå ganske tæt og dele kropsvarme, men det var ingen af dem utilfredse med.


Open

"Alene betyder ikke altid ensom" - blå fineliner og farveblyant

Open

"Den blå tiger og den blå hane" - blå fineliner og farveblyant


En tiger og en hane har store temperamentsforskelle: den blå tiger er ret passioneret, hvorimod hanen er mere stoisk, og til tider arrogant i sin måde at stoltsere rundt på. Dette kan føre til voldsomme sammenstød, og det er aldrig til at sige, hvem der bliver vinder. Måske bliver det to tabere? 

Open

"Den blå tiger i den fløjlsbløde, violette nat" - blå fineliner og farveblyantOpen

"Tusmørketiger på jagt i fortiden" - blå fineliner og farveblyant 

Open

"Totemdyr" - blå fineliner og farveblyant 


I tusmørket kom de frem, totemdyrene. Næsten lydløse, kun en svag puslen i bladene afslørede fem. Bjørnen, bæltedyret, hanen og den blå tiger" 

Open

"Totemdyr" - detalje

Open

"Nyt er da på vej herned" - blå fineliner 


Den blå tiger har lagt sig, og selvom jorden er fuld af skår fra smukt porcelæn, har den det godt, og fornemmer ikke ubehaget. 

Det lille væsen, der svæver ufødt i baggrunden, er snart flyvefærdigt, og atmosfæren er fuld af knitren og bevægelse. 

Open

"Blå tiger og Teddy" - blå fineliner


I tropenatten ses den blå tiger ind imellem i buskadset; helt stille står den, bamsen kærtegner den blidt, for selv tigre har brug for kærlighed

Open

"Tungsindets blå tiger" - blå fineliner og farveblyant


Tungsindets blå tiger lister lydløst gennem det dugvåde græs på bløde poter. Køerne er på vej hjem til aftenmalkningen og den sidste svale kredser højt oppe. Solen er på vej ned, himlen farves rosagylden og tigeren går over marken mens den vagtsomt holder øje med, om en jæger skulle være på vej.

Open

"Tigeræg" - blå fineliner


Alle blå tigre ruges naturligvis ud i en tigerbælg med store æg. De er yderst sjældne, og de hænger ganske skjult højt oppe i de største trækroner i skoven. Når en tiger er klar, åbner bælgen sig langsomt, og tigeren ryster sig og lister forsigtigt ud på grenene, hvor den sætter sig og tørrer og lærer om livet.

Open

"Vinden blæser på den videbegærlige, blå tiger" - blå finelinerClose
Using Format